Дали текстовете на фирмения Ви сайт са достатъчно информативни, ангажиращи и добре структурирани? Добре познатите изрази като “най-добра цена”, “уникална оферта”, “най-добро качество” отдавна изгубиха своята тежест. Ето защо предлагаме нова, нестандартна копирайтинг услуга. Но създаването различни текстове, чиято основна цел е да информират, ангажират и убедят потребителите, че точно Вашият продукт е най-добрия за целта им не е лесна задача – добрият текст изисква време, отдаденост и информараност по дадената тема.

Копирайтинг услуги, които ще:

 • Доведат до истински продажби
  Ще представим цялата информация в приятен за четене вид
 • Създадат ангажираност
  Искате ли потребителите да посещават точно Вашия сайт, когато имат нужда от помощ в дадена сфера?
 • Развият e-mail листата Ви
  E-mail маркетингът е ефективен начин да поддържате постоянна връзка с всички настоящи и потенциални клиенти
 • Помогнат за по-добро класиране в търсачките
  Не е тайна, че за да получите трафик от търсещите машини, трябва да предоставите качествено съдържание, решаващо конкретен проблем.

Нашите клиенти получават:

 • Безплатна GDPR интеграция в платформата
 • Начални onPage SEO настройки
 • Разширено обучение за безпроблемна работа със системата
 • Безплатен домейн за 1 година и хостинг

Добрите статии - Вашият билборд в интерне

Професионално написани

блог пост иконка

Текстовете се подготвят от копирайтъри с дългогодишен опит в сферата на дигиталния маркетинг, електронната търговия и писането.

Оптимизирани за търсачките

За да се класирате на челните позиции в търсачките дългите, съдържателни и правилно структурирани материали са от голяма важност.

Информативно съдържание

мобилна версия иконка

За да реализирате продажби трябва да задържите потребителите възможно най-дълго в сайта – изпитан метод е интересното и информативно съдържание

 

Графики и снимки

page builder icon

Ще онагледим представената информация чрез професионална фотография или инфографики – по този начин текстът е по-лесен за четене и възприемане

Детайлно проучване

проучване - иконка

За да получите съдържателен текст ще направим детайлно проучване по зададената тема преди започване на работа, което ще гарантира високата стойност на съдържанието

 

Подтикване към действие

онлайн плащане иконка
Подтикване към действие Ще помогнем да развиете email листата си, за да изпращате писма с промоции на потребителите или директно да направят поръчка в зависимост от това какво предлагате

Как нашите текстове ще увеличат Вашите продажби

С какво можем да помогнем:

 

 • Използване на техника “небостъргач”
  Проучвания сочат, че използването на на този метод за писане на текстове води до драстично увеличение на продажбите при почти всички сайтове. Техниката представлява събиране на информация от много чуждоезични източници с цел постигане на по-голяма информативност на текста и последващото й структуриране в приятен за четене вид.
 • Оптимизация на Вашия sales funnel
  Добрият sales funnel превръща читателите в клиенти. Образно казано – това е схемата, по който клиентите правят поръчките на сайта.
 • Оптимизация за социални мрежи
  Искате статиите от сайта Ви да бъдат споделяни в социалните мрежи, за да достигнете до повече потенциални клиенти? Ако съдържанието е информативно, добре представено и не с рекламен фокус статията ще бъде споделяна в социалните мрежи, което ще доведе до повече популярност и ръст на продажбите.
статия с ревюта иконка