Презентацията на бизнеса Ви в интернет е решаваща за привличането на нови клиенти и поддържане на постоянна връзка с текущите. Това е причината през последните години да се наблюдава значителен ръст в броя на бизнесите, които започват да продават онлайн. Продажбите, направени през интернет имат някои ключови предимства, независимо от сферата на бизнеса – платформата работи денонощно, има ниски разходи поради факта, че не трябва да наемате допълнителни служители и офисно пространство за осъществяване на продажба и е най-удобният начин за получаване на информация от потребителите.
Mint Soft LTD предлага изработка на сайт, който има за цел да увеличи продажбите, направени през интернет. Вашият сайт ще бъде направен с най-съвременните технологии като PHP7, Bootstrap, Javascript и др.

Нашите клиенти получават:

 • Безплатна GDPR интеграция в платформата
 • Начални onPage SEO настройки
 • Разширено обучение за безпроблемна работа със системата
 • Безплатен домейн за 1 година и хостинг

Изработка на сайт от Mint Soft LTD

Какво включва услугата?

Индивидуален дизайн

уебсайт иконка

Ще получите професионален дизайн, изцяло съответсващ на дейността Ви. При допълнителна уговорка може да прегледате дизайна преди да сме започнали работата по самия уебсайт.

Администраторски панел

Управлявайте всичко лесно и без нужда от специфични умения. С удобния администраторски панел може да редактирате цялата информация на сайта си бързо. Предлагаме и обучение за работа със системата.

Мобилна версия

мобилна версия иконка

Сайтът Ви ще изглежда добре на всички устройства – няма значение дали клиентите ще използват настолен компютър, лаптоп, таблет или телефон.

 

Неограничен брой страници

page builder icon

Може да създавате допълнителни страници, публикации и всякакъв тип съдържание чрез администраторсикя панел без нужда от съдействие

Форма за запитвания и контакти

Комуникирайте с клиентите си постоянно чрез онлайн чат с опция за детайлно проследяване на потребителите, контактна форма или система за запитвания с много функции като изчисляване на цена в зависимост от желаните услуги

 

Блог

иконка блог съдържание

Информирайте потенциалните си клиенти за какво може да ползват Вашите продукти или дайте думата на доволни потребители. С удобната система може да добавяте снимки и текст, да настроите статията да бъде публикувана по-късно.

Онлайн плащания

онлайн плащане иконка

Ако предлагате продукти онлайн – улеснете клиентите си с удобни и лесни онлайн плащания. Предлагаме интеграция с популярните система за плащане като PayPal или интеграция на виртуален ПОС терминал от всички български банки

 

E-mail бюлетин

мултимедийно съдържание иконка

Предлагайте специални оферти на клиентите си по email. Всички онлайн магазини ще имат опция за изпращане на промокод за следващо пазаруване, ваучери за подарък и други системи за отстъпка

Наистина цялостно решение

Знаем, че за да изградим ефективно онлайн присъствие да имате професионален уебсайт не е достатъчно. Нашите пакети включват:

 

 • Регистрация в Google MyBusiness
  Google MyBusiness е платформа, помагаща на потребителите да стигнат до най-подходящата за тях услуга. От особено значение за всички фирми, които работят физически и целевата им аудитория се намира в конкретна област, град или квартал
 • Интеграция на Facebook Pixel
  Инструмент, предназначен за сайтове, които искат да рекламират във Facebook. Помага за по-ефективни рекламни кампании като изпраща данни за всички потребители, изпратени от социалната мрежа в сайта Ви – направили ли са поръчка, колко време за стояли на страницата и други
 • Интеграция на Google AdSense
  За уебсайтове, печелещи от реклами в съдържанието и не продават продукт/услуга чрез платформата си (изисква допълнително одобпрение от платформата)
 • Google Analytics
  Най-популярният инструмент да следите потребителите, които са посетили уебсайта – разберете повече за това колко време се задържат на сайта Ви, демографски данни и локация
схема на уебсайт

Изработка на сайт, съобразен с всички стандарти на Google

Получавате професионално направен уебсайт, съобразен с всички съвременни стандарти на търсещите машини. Един от най-важните критерии, по които се определя класирането на сайтовете в Google са отлично време за зареждане на страниците и удобна мобилна версия*. Това означава, че ще имате сериозно предимство пред конкурентите си, независимо от бранша, в който работите.
За разработката на корпоративни уеб сайтове най-често ползваме платформата WordPress, която задвижва повече от 39.5% сайтовете в Интернет през 2021.

screenshot - Page Speed Insights

Резултат от официалния тест за скорост на Google

Вижте нашите последни проекти

screenshot - beautycodesalon.co.uk

време за изработка: 3 седмици клиент: Beauty Code Salon, Лондон

Изработка на фирмен уеб сайт за фризьорски салон и козметично студио в Лондон – BeautyCodeSalon.co.uk. Сайтът е с интегрирана система за директни резервации чрез TreatWell, информационни страници за всички предлагани услуги от козметичното студио, форма за контакт, карта и блог. Изцяло по индивидуален дизайн.

време за изработка: 4 седмици
клиент: www.silversense.bg

https://silversense.bg е онлайн магазин за сребърни бижута. За по-малко от година се превръща в един от водещите търговци на сребърна бижутерия в България с позиции на първа страница в Google по множество заявки.
screenshot - silversense.bg