Поддръжка на уебсайт е услуга, при която ние поемаме цялата техническа работа по сайта Ви – обновяване на системата, защита от хакерски атаки, мониторинг на скоростта и още много други. Освен това, всички наши клиенти може да заявяват неограничен брой промени по текущата визия, които са включени в месечната такса. Обновяването на съдържание като оферти, продукти, цени или страници – само трябва да ни изпратите заявка по email По този начин ще може да се фокусирате върху комуникацията с клиентите или пък маркетинговата си стратегия.

Цената за уеб сайт поддръжка започва от 67лв на месец и варира според големината на проекта и задачите, които трябва да се изпълняват.Нашите клиенти получават:

 • Реакция в рамките на същия ден
 • Безплатни консултации относно цялостната работа на сайта
 • Отстъпки от останалите услуги на Mint Soft LTD

Поддръжка на сайт от Mint Soft LTD

Какво включва услугата?

Качване/редакция на съдържание

уебсайт иконка

Без значение какъв е тип е сайта Ви – информацията в него трябва да е винаги актуална. Предлагаме качване на всякакъв тип съдържание.

 

Постоянни ъпдейти

поддръжка на сайт иконка

Ще се погрижим всичко да е актуализирано до последната версия без значение от това каква система за управление на съдържанието използвате.

Неограничен брой промени

page builder icon

Може да заявите неограничен брой промени по текущата визия на сайта и съдържанието без допълнително заплащане, независимо от какво естество са те (в разширения пакет)

 

Бърза реакция при хакерски атаки

Няма непробиваеми системи – винаги има риск от хакерска атаки, които да прекъснат работата на сайта. Реагираме веднага в случаи на хакерски атаки, дори и в почивните дни.

Мониторинг на скоростта

Ще осъществяваме постоянен монигоринг на скоростта, за да сте сигурни, че клиентите Ви могат да използват сайта безпроблемно.

 

Консултации

Имате нужда от съвет, свързан с работата на сайта? Може да го зададете на нас – ние ще напраним проучване и ще отговорим

Професионална поддръжка за сайта Ви

Запознайте се с услугата поддръжка на уебсайт от Mint Soft LTD:

 

 • Пълно управление на всичко, свързано със сайта
  При желание от страна на клиента и без допълнителна такса можем да поемем управлението на хостинг акаунта, домейна и всички останали услуги, които са свързани със сайта. По този начин няма да следите крайните срокове за подновяване.
 • Интеграция на CloudFlare
  Cloudflare е ефективен CDN (Content Delivery Network), който ще осигури по-добро зареждане на страниците от всяка точка на света, ще филтрира лошия трафик и ще защити уебсайта от DDoS атаки. Преминаването към CloudFlare е безплатно за всички наши клиенти.
 • Регулярни бекъпи
  За по-лесното възстановяване на грешно променени настройки или изтрито съдържание е важно да има резервно копие на сайта. Ако Вашата хостинг компания не поддържа регулярни бекъпи – ние ще се погрижим за тях.
интернет иконка