Изработка на сайт

ЗАПИТВАНЕ
изработка на сайт

Изработка на сайтПрезентацията на бизнеса Ви в интернет е решаваща за привличането на нови клиенти и поддържане на постоянна връзка с текущите. Това е причината през последните години да се наблюдава значителен ръст в броя на бизнесите, които започват да продават онлайн. Продажбите, направени през интернет имат някои ключови предимства, независимо от сферата на бизнеса - платформата работи денонощно, има ниски разходи поради факта, че не трябва да наемате допълнителни служители и офисно пространство за осъществяване на продажба и е най-удобният начин за получаване на информация от потребителите.
Mint Soft LTD предлага изработка на сайт, който има за цел да увеличи продажбите, направени през интернет. Вашият сайт ще бъде направен с най-съвременните технологии като PHP7, Bootstrap, Javascript и др.Нашите клиенти получават:
Изпратете запитване

или ни се обадете на телефон 0882505500

Изработка на сайт от Mint Soft LTD

Какво включва услугата?

Индивидуален дизайн

сайт с професионален дизайн

Ще получите професионален дизайн, изцяло съответсващ на дейността Ви. При допълнителна уговорка може да прегледате дизайна преди да сме започнали работата по самия уебсайт. Ако желаете предварителен преглед, моля, упоменете това в заданието си.

Администраторски панел

уеб сайт с администраторски панел

Управлявайте всичко само с няколко бутона на мишката - няма нужда да имате специфични умения. С удобния администраторски панел може да редактирате цялата информация на сайта си изключително бързо. В цената е включено и обучение за работа със системата.

Мобилна версия

Мобилна версия

Сайтът Ви ще изглежда добре на всички устройства - няма значение дали клиентите ще използват настолен компютър, лаптоп, таблет или телефон.

Неограничен брой страници

Неограничен брой страници

Може да създавате допълнителни страници, публикации и всякакъв тип съдържание чрез администраторсикя панел без нужда от съдействие

Форма за запитвания и контакти

Система за поддръжка на клиенти

Комуникирайте с клиентите си постоянно чрез онлайн чат с опция за детайлно проследяване на потребителите, контактна форма или система за запитвания с много функции като изчисляване на цена в зависимост от желаните услуги

Блог

Блог

Информирайте потенциалните си клиенти за какво може да ползват Вашите продукти или дайте думата на доволни потребители. С удобната система може да добавяте снимки и текст, да настроите статията да бъде публикувана по-късно.

Онлайн плащания

система за онлайн плащания

Ако предлагате продукти онлайн - улеснете клиентите си с удобни и лесни онлайн плащания. Предлагаме интеграция с популярните система за плащане като PayPal или интеграция на виртуален ПОС терминал от всички български банки

E-mail бюлетин

Email кампания

Предлагайте специални оферти на клиентите си по email. Всички онлайн магазини ще имат опция за изпращане на промокод за следващо пазаруване, ваучери за подарък и други системи за отстъпка

Наистина цялостно решение

Знаем, че за да изградим ефективно онлайн присъствие да имате професионален уебсайт не е достатъчно. Нашите пакети включват:

фирмен сайт

Изработка на сайт, съобразен с всички стандарти на Google

Получавате професионално направен WordPress уеб сайт, съобразен с всички съвременни стандарти на търсещите машини. Едни от най-важните критерии, по които се определя класирането на сайтовете в Google са отлично време за зареждане на страниците и удобна мобилна версия*. Това означава, че ще имате сериозно предимство пред конкурентите си, независимо от бранша, в който работите.
Page Speed Inights Резултат от официалния тест за скорост на Google
Получавате професионално направен уебсайт, съобразен с всички съвременни стандарти на търсещите машини. Един от най-важните критерии, по които се определя класирането на сайтовете в Google са отлично време за зареждане на страниците и удобна мобилна версия*. Това означава, че ще имате сериозно предимство пред конкурентите си, независимо от бранша, в който работите.
За разработката на корпоративни уеб сайтове най-често ползваме платформата WordPress, която задвижва повече от 39.5% сайтовете в Интернет през 2021.
Page Speed Inights Резултат от официалния тест за скорост на Google

Вижте нашите последни проекти


време за изработка: 3 седмици
клиент: Beauty Code Salon, Лондон

Изработка на фирмен уеб сайт за фризьорски салон и козметично студио в Лондон - BeautyCodeSalon.co.uk. Сайтът е с интегрирана система за директни резервации чрез TreatWell, информационни страници за всички предлагани услуги от козметичното студио, форма за контакт, карта и блог. Изцяло по индивидуален дизайн.

Посетете проекта

време за изработка: 2 седмици
клиент: Never Know Productions, София

Сайт за компания, занимаваща се с видеозаснемане на корпоративни видеа, реклами и филми. Платформата на Never Know Productions разполага с модерен дизайн, видео портфорио, автоматично показване на нови снимки от Instagram и блог.


Посетете проекта


Какво предлагаме

Сайтове, които ще генерират приходи за бизнеса Ви

Фирмен сайт

Изработка на фирмен сайт и дигитално присъствие за Вашия бизнес

Онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин, с който да продавате повече

Личен блог

Създаване на сайт с цел представяне на Вашите услуги.

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Често задавани въпроси

Можете да се свържете с нас чрез контактната форма по-долу, на телефон 0882505500 или по имейл - office@mintsoft.bg. Изпратете ни максимално описание на това какво очаквате като краен продукт и всякаква информация, която може да ни бъде от полза.

За постигане на добър краен резултат трябва да се състави задание за изработка на сайта, съдържащо основните функционалности, които сайтът трябва да притежава. Ако нямате задание може да посочите примерни сайтове, които Ви харесват + основните функции, които са важни за Вас и нашият екип ще окаже пълно съдействие при изготвянето.

Това е строго специфично за всеки един проект, но обикновено срокът варира между 2 и 5 седмици.

Цената се определя според функционалностите, които искате да има сайтът. Бизнес сайт тип "визитка" с дизайн на 5-6 страници струва между 1000 и 2000лв в зависимост от заданието.

0882 505 500