Поддръжка на сайт

ЗАПИТВАНЕ
изработка на сайт

Поддръжка на уебсайтПоддръжка на уебсайт е услуга, при която ние поемаме цялата техническа работа по сайта Ви - обновяване на системата, защита от хакерски атаки, мониторинг на скоростта и още много други. Освен това, всички наши клиенти може да заявяват неограничен брой промени по текущата визия, които са включени в месечната такса. Обновяването на съдържание като оферти, продукти, цени или страници - само трябва да ни изпратите заявка по email По този начин ще може да се фокусирате върху комуникацията с клиентите или пък маркетинговата си стратегия.

Цената за уеб сайт поддръжка започва от 47лв на месец и варира според големината на проекта и задачите, които трябва да се изпълняват.Нашите клиенти получават:

Поддръжка на сайт от Mint Soft LTD

Какво включва услугата?

Качване/редакция на съдържание

Редакция на съдържание

Без значение какъв е тип е сайта Ви - информацията в него трябва да е винаги актуална. Предлагаме качване на всякакъв тип съдържание.

Постоянни ъпдейти

Регулярни ъпдейти на системата

Ще се погрижим всичко да е актуализирано до последната версия без значение от това каква система за управление на съдържанието използвате.

Неограничен брой промени

Неограничен брой промени

Може да заявите неограничен брой промени по текущата визия на сайта и съдържанието без допълнително заплащане, независимо от какво естество са те.

Бърза реакция при хакерски атаки

Защита от хакерски атаки

Няма непробиваеми системи - винаги има риск от хакерска атаки, които да прекъснат работата на сайта. Реагираме веднага в случаи на хакерски атаки, дори и в почивните дни.

Мониторинг на скоростта

Мониторинг на скоростта

Ще осъществяваме постоянен монигоринг на скоростта, за да сте сигурни, че клиентите Ви могат да използват сайта безпроблемно.

Консултации

Консултации

Имате нужда от съвет, свързан с работата на сайта? Може да го зададете на нас - ние ще напраним проучване и ще отговорим

Професионална поддръжка за сайта Ви

Запознайте се с услугата поддръжка на уебсайт от Mint Soft LTD:

0882 505 500
office@mintsoft.bg
Форма за Запитване

или ни се обадете директно на телефон 0882 505 500, email: office@mintsoft.bg

0882 505 500