Независимо дали имате физически бизнес и търсите нови възможности за продажби в интернет или искате да продавате изцяло в интернет Ви трябва надежден партньор, на който да поверите техническата част. Предлагаме професионална изработка на онлайн магазин с уникален дизайн, направен индивидуално за всеки клиент и отговарящ на всички стандарти за сигурност.

Онлайн магазин от Mint Soft LTD

Какво включва услугата?

Индивидуален дизайн

уебсайт иконка

След като изберете подходящи цветове и стил нашият екип ще направи за Вас индивидуален дизайн, който е подходящ за дейността на магазина. Преди започване на работа можете да прегледате дизайна и да нанесете всякакви корекции

Администраторски панел

Управлявайте всички продукти лесно и бързо, дори и да нямате предишен опит. С удобния администраторски панел може да редактирате цялата информация на сайта си за броени секунди. Mintsoft.bg предлага безплатно обучение за работа с администраторския панел.

Мобилна версия

мобилна версия иконка

Сайтът Ви ще изглежда добре на всички устройства – няма значение дали клиентите ще използват настолен компютър, лаптоп, таблет или телефон.

 

 

Неограничен брой продукти

page builder icon

Създавайте допълнителни продукти или редактирайте съществуващите. През администраторския панел можете да изтегляте справки за наличности, продажби и всичко свързано с дейността на магазина

Интеграция на разплащателни методи

онлайн плащане иконка

Традиционни разплащателни методи като кредитна карта, наложен платеж и банкова сметка или по-съвременни методи като крипто валути не представляват проблем за нас

 

Инструменти за дигитален маркетинг

иконка блог съдържание

Изпращайте на клиентите си автоматични персонализирани имейли с отстъпка за рожден ден, напомняне за незавършена поръчка, предложение на база разглеждани продукти и много други – възможностите са неограничени!

GDPR интеграция

сигурност иконка

Всички магазини, които разработваме са съобразени с изискванията на GDPR за защита на личните данни – страница с политика за поверителност, съгласие за обработка на данни и др.

 

SEO настройки

анализ иконка

За по-доброто класиране в търсачките ще направим начално SEO на платформата – технически настройки за добра onPage оптимизация.

Защо ми е необходима изработка на онлайн магазин?

В Интернет можете да продавате продуктите си 24 часа в денонощието както в делнични, така и в празнични дни. Нямате разходи за физическа търговска площ и в същото време може да достигнете до неограничен брой клиенти без значение от Вашата локация.

 

Защо да изберете Mint Soft LTD?

Mint Soft LTD имаме опит в изработката на онлайн магазини, които са оптимизирани за българския пазар. Разбираме, че нтеграцията на познати разплащателни методи за Вашите потенциални клиенти, автоматизирането на основни процеси от дигиталния маркетинг като имейли за незавършена поръчка, предложения за покупка на база разглеждани артикули от сайта, опция за бърза поръчка и др. са изключително важни, за да превърнете посетителите в клиенти. Това е причината да предлагаме комплексна услуга на нашите клиенти – можете да разчитате на нас за графичния дизайн, направата на самия магазин, написването на текстовете и последващата популяризация.

 

Как работим?

За постигането на отлични резултати използваме съвременни технологии като PHP, HTML 5, CSS, Bootstrap, MySQL и други. Системите за управление на съдържанието като WordPress, Opencart и Magento дават възможност за по-бързо изграждане на сайта и значително по-лесна последваща поддръжка. Това е и причината да използваме CMS в повечето проекти, които разработваме за нашите клиенти.
След подбор на технологии, които ще се използват в проекта следва дизайнът и същинската изработка.

 

Оказваме пълно съдействие със съставянето на задание, съдържащо всички детайли около проекта. Преди започване на работа се подписва договор.